Vi er specialister i Hyundai

Når vi kalder os selv for Hyundai specialister, skyldes det, at vi har været autoriserede forhandlere af mærket siden 2002. Vi har altså over et årtis erfaring med Hyundai og har derfor stor viden omkring de forskellige modeller, samt hvilke skader, der kan forekomme på netop din bil, så vi altid kan reparere den bedst muligt. For at udvikle og opdatere viden inden for nyeste tekniker og krav, der udstedes af bilproducenten, deltager vores dygtige mekanikere og teknikere desuden jævnligt i Hyundai kurser.

Bilservice af høj kvalitet

Når vi udfører service af Hyundai, benytter vi os altid af vores store viden om teknologien, samt de mange års erfaring, vi har med os i rygsækken. Vi kan derfor garantere dig, at du altid står tilbage med et tilfredsstillende resultat, som er udført af veluddannede og kompetente fagfolk. Hvis der er beskadigede reservedele på din Hyundai, der kræver udskiftning, benytter vi os altid kun af godkendte og originale autodele fra mærket, der er med til at opretholde din garanti, hvis du en dag får brug for den.

Hyundai service til den bedste pris

Hvis du skal have din Hyundai, uanset model, til eftersyn, sætter vi hos Aalborg Auto-Center en ære i at tage os af din bil. Vores høje faglige niveau og erfaring inden for bilmærket gør, at vi hver gang foretager eftersyn og reparationer, grundigt, effektivt og hurtigt, så du altid får et eftersyn af høj kvalitet til den bedste pris. Kontakt vores værksted direkte på værksted@aaac.dk eller ring til Aalborg Auto-Center A/S på 98 19 22 11, hvis du vil vide mere.